Meet the person behind Magnolia Atelier

La inceput, Madalina Tatomir creea esarfe, dar intr-o vara, prin 2014 a inceput sa faca si minunatele accesorii pentru nunti de la Magnolia Atelier.

Pentru ca mi-a deschis usa atelierului ei si am reusit sa fac un pictorial foarte interesant, as spune eu, m-am gandit sa o rog sa se imi dea si cateva detalii despre activitatea ei si sa va impartaseasca si cateva tips & tricks. Here it is:

Cat de mult timp petreci la atelier?

Madalina: Petrec in atelier in jur de 8-10 ore pe zi 🙂

Cum decurge  o prima intalnire cu clienta?

Madalina: Incep prin a-i pune cateva intrebari despre ea si preferintele personale, rochia, coafura, evenimentul la care participa si ce anume vrea sa obtina prin accesorizare. Apoi imi fac o idee cam ce i s-ar potrivi observand aceste elemente, dar si forma fetei, textura si culoarea parului, stilul personal.

Cu ce asteptari vin de obicei clientele tale si cu ce pleaca?

Madalina: De obicei nu prea stiu ce cauta.. stiu doar ca ar vrea un accesoriu, ceva care sa completeze lookul, sau care sa il intregeasca. Pleaca cu increderea ca “le sta bine” cu accesoriile probate in atelier si cu un stres in minus. Practic preiau responsabilitatea accesorizarii si le ofer ceva care sa le completeze look-ul si ceva cu care sa le stea bine.
Cel mai bun feedback pentru mine este cand se vad in pozele post eveniment si le place ceea ce vad, iar atunci imi scriu si ramane o relatie frumoasa. Am cliente care revin si dupa 3-4 ani, ori cu prietene, ori pentru ele.

Cat sunt dispuse in medie clientele tale sa cheltuie pe accesoriile de nunta?

Madalina: Se impart in 3 categorii mai mari:

  1. Ori nu mai au buget, ori nu vor sa cheltuie mult prin simplul fapt ca nu dau importanta. Vor ceva doar pentru ca li s-a spus ca ar trebui sa poarte ceva si vor sa cumpere accesoriul avand in vedere doar acest aspect.
  2. Isi doresc accesorii spectaculoase si vor sa investeasca in piese statement. Apreciaza designul si calitatea materialelor folosite.
  3. Medie de 300-450 lei, cu un interes spre accezorizare si vad accezorizarea capilara ca un must in completarea coafurii si implicit a intregului look.

Cat dureaza sa faci un produs de la 0?

Madalina: Depinde de produs, daca este in colectia curenta sau este o creatie noua.
Daca este vorba de creatie, poate dura si 2-3 zile pana imi structurez ideile, inteleg exact ce isi doreste si gandesc materialele din care se poate face, nuantele folosite si gandesc prinderile, dar si sa fie cat mai usor de incadrat in look-ul dorit.

Cu cine vin insotite clientele tale de obicei?

Madalina: Mama, pietene bune, nasa sau viitor sot.

Ai cateva sfaturi pentru alegerea produsului?

Madalina: Hahaha :)) Multe! Imi reactivez canalul de Youtube🙂
Dar primul ar fi mai mult o concluzie: oricine poate purta accesorii capilare daca isi doreste cu adevarat si oricine poata transforma o tinuta aprent comuna intr-una fascinanta!
Mi se pare mult mai cool sa iti accesorizezi parul decat sa porti un colier statement.


O sa gasiti pe Madalina aici si aici .

Cristina 

Photo credit: Vanilla Roads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s