Breakfast at Carti, Dulciuri si Flori

Dupa cum bine ti-ai dat seama din imaginea de coperta, astazi am intrat in pielea unui personaj arhicunoscut, Holly Golightly, din Breakfast at Tiffany’s, pentru ca locatia despre care vreau sa iti vorbesc astazi, m-a dus cu gandul la celebrul film. 

DSC_0539.jpg

Carti, Dulciuri si Flori este proiectul Ioanei Uretu. Chiar daca astazi am vrut sa iti povestesc despre locatia superba, iti scriu cateva randuri si despre tot ceea ce gasesti la Carti, Dulciuri si Flori. Daca vrei un cadou cu gust, Ioana iti impacheteaza frumos aceasta dorinta si poate sa trimita celor dragi, carti dintre cele mai deosebite, flori parfumate si dulciuri delicioase. Ea face cadouri atat pentru segmentul corporate cat si pentru oricine doreste sa surprinda placut o persoana draga.

DSC_0511.jpg

Pentru ca aici vorbesc despre nunti, sa stii ca poti sa iti bucuri invitatii cu un tort marca Carti, Dulciuri si Flori. Tortul de bezea sau cel cu caramel sarat si biscuiti sunt doar cateva dintre produsele care se fac remarcate in laboratorul Ioanei. Am avut la  nunta finilor nostri tortul cu caramel, decorat cu plante verzi. Ce pot spune este ca invitatii au fost placut surprinsi  pentru ca era un tort diferit fata de ce vezi in mod obisnuit la nunti.

DSC_0580

Cand pasesti in locatia ei, mireasma florilor te acapareaza. Ioana face si aranjamente florale pentru nunti si alte evenimente. Pune multa dragoste si pasiune in ceea ce face si asta se vede si se simte.

DSC_0499-2

Cele mai multe cupluri aleg sa isi faca cununia civila intr-o zi separata de cea a nuntii (si bine fac!). De multe ori, ei cauta o locatie mica si draguta unde sa se retraga cu familia si sa marcheze cumva evenimentul. Cauti ceva deosebit? Atunci iti propun ca si locatie Carti, Dulciuri si Flori (evident 🙂 ). Spatiul mic si cochet, iti garanteaza intimitatea de care ai nevoie si ce este cel mai important, un setup deosebit. Situata in zona Pietei Floreasca (mai precis pe Strada Tudor Stefan nr. 60), locatia este ideala pentru un party de 10-15 persoane la masa, sau maxim 40 de persoane in picioare.

Sunt mai multe pachete disponibile din care poti alege pentru a iti customiza petrecerea, fie ca vrei doar ceva dulce si un pahar de sampanie, fie ca vrei si mancare, Ioana stie sa te indrume in a lua decizia cea mai buna. Un spatiu plin de flori, de dulciuri si  de energie buna. Iti garantez 🙂

DSC_0439

Prima data am ajuns aici, cu ocazia zilei de nastere a unei prietene bune. Mi-a placut mult atmosfera, setup-ul, mirosul si intimitatea date de acest spatiu. Imediat m-am gandit ca voi propune aceasta locatie viitorilor clienti pentru o petrecere restransa dupa cununia civila. 

 

P.S. Eu nu mananc dulciuri la micul dejun, dar nu este o idee chiar asa de rea, nu? 🙂 

DSC_0414

Locatie: Carti, Dulciuri si Flori 

Photo Credit: The Tale Within A Photo 

 

 

 

 

 

One thought on “Breakfast at Carti, Dulciuri si Flori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s