Ceva nou, ceva vechi

O imbinare mai frumoasa a traditionalului cu modernul eu nu am intalnit, de aceea, in randurile de astazi, vreau sa iti povestesc despre IE Clothing, un brand cu totul diferit si creativ.

Pornind de la traditionala ie, Iulia Ghenea si Emilia Tudoran (IE), doua absolvente ale UNARTE Bucuresti, specializarea Moda, au pus bazele brandului IE Clothing. In curand o sa te invit sa citesti un mini interviu cu cele doua si sa afli mai multe despre brand si despre produse.

DSC_1394

Exista cupluri care doresc sa poarte la cununia civila produse din portul traditional romanesc sau o reinterpretare a acestuia. Exista cateva branduri pe piata care merg in directia asta, dar nu este niciunul atat de spectaculos precum cel despre care iti vorbesc astazi.

DSC_1189

Ce le face deosebite? Manecile si umerii supradimensionati, perlele de diferite dimensiuni aplicate pe guler, materialele fine si delicate, croiul, unicitatea. Te simti fabulos purtand o astfel de piesa! Chiar daca la prima vedere pare prea mult, te asigur ca imediat ce intelegi elementele de legatura, iti dai seama ca se incheaga foarte bine.

DSC_1323

Am ales sa fac acest shooting in natura, pentru ca ma duce cu gandul la origini, la tot ceea ne ofera natura mai frumos. Cu toate astea, eleganta aparte, m-a facut sa ma simt o domnita din vremuri de demult.

DSC_1299

Daca esti un pic mai indrazneata, poti purta o rochie IE Clothing chiar si la nunta. Eu cu siguranta as vrea sa vad mirese atat de diferite. Sau daca esti una dintre invitate, chiar ar fi ceva cu totul wow!

DSC_1416

Daca imaginele de astazi nu te conving, atunci te invit sa faci o vizita la showroom-ul fetelor! Lucreaza pe comanda rochia/bluza, asa cum o visezi. Mai nou, fac si rochii de mireasa.

DSC_1376

Photo credit: The Tale Within A Photo 

Haine: IE Clothing 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s