Laborator pentru Cenusareasa

Toata lumea stie povestea Cenusaresei, dar eu astazi vreau sa iti spun varianta mea. Am descoperit Laboratorul Cenusaresei, mai precis Glow Beauty Bar, unde Ioana si Iulian, transforma orice femeie care le trece pragul, intr-o adevarata printesa.

 

      Atunci cand iti alegi make-up artistul si hairstylist-ul pentru ziua cea mare, este foarte important sa apelezi la profesionisti, sa le studiezi portofoliul (sa vezi ca nu aplica aceeasi reteta tuturor), sa vezi ce produse folosesc si sa cauti review-uri despre ei.

cristina-270

Acum ca ai apelat la un profesionist, iti recomand sa te lasi pe mana lui. Spune-i cum este rochia, cum te vezi tu ca si mireasa si apoi lasa-l sa-si faca treaba. 

cristina-276

Ioana Cristea este un make-up artist care lucreaza cu multe vedete cunoscute. Iti studiaza forma fetei si cu o precizie matematica iti corecteaza din pensule, toate defectele.

cristina-219

Pentru machiajul de nunta, lucreaza intotdeauna cu o proba in avans. Este foarte importanta proba. Chiar daca persoana cu care lucrezi face cel mai frumos make-up, in primul rand trebuie sa te simti tu bine cu el. In al doilea rand, si make-up artistul iti cunoaste mai bine trasaturile si ai sanse foarte mari ca in ziua nuntii sa fie si mai bine. Spune-i daca nu iti place ceva anume si o sa faca tot ceea ce ii sta in putinta sa pleci multumita. Ioana face un make-up care nu mai are nevoie de retus in Photoshop 🙂

cristina-362.jpg

Chiar daca machiajul iti poate parea prea mult, tine minte:

  • in poze se vede mult mai estompat decat este in realitate
  • trebuie sa reziste cel putin 15 ore

Ioana face echipa cu Iulian Urlan, the best hair designer. Daca Ioana se joaca cu pensule si culoare, Iulian iti rasfata parul si il face perfect. Fie ca adopti un stil romantic sau retro, fie ca vrei un coc lejer sau o coafura mai complexa, te sfatuiesc sa te asezi pe scaunul lui Iulian si sa te relaxezi. Wait and see the miracle! 🙂

cristina-249

Sfat! Nu te vopsi in aceeasi zi cu nunta. Aloca-ti macar o saptamana in avans pentru acest procedeu.

cristina-26

Magia are loc intr-un spatiu superb amenajat de insasi Ioana, Glow Beauty Bar. Pozele de making off din timpul pregatirilor de nunta, merita un spatiu precum micul salon al celor doi. Detalii minunate la tot pasul te vor insoti in amintirile tale pretioase din albumul de nunta.

 

Important este sa stii ca trebuie sa iti aloci intre 2 si 3 ore pentru aceste pregatiri. Oricum, ai toate detaliile stipulate in contractul pe care il vei semna cu ei.

cristina-302

Contracteaza din timp persoanele pe care vrei sa se ocupe de machiajul tau si de coafura ta. Cei buni se ocupa primii 🙂 Persoanele potrivite pentru aceste servicii iti dau acel boost de incredere de care ai nevoie sa faci fata in ziua nuntii si ai siguranta ca la sfarsitul zilei, arati in continuare bine!

cristina-268

Photo by  Radu Gasler @Camera Luminosa

Locatie: Glow Beauty Bar 

Hair designer: Iulian Urlan

Make-up artist: Ioana Cristea

One thought on “Laborator pentru Cenusareasa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s